dijous, 13 de gener del 2011

DIARI MARTÍ I POL

SETMANES DEL 9 AL 22 DE DESEMBRE:


Al tornar a l’escola després del Pont de la Puríssima:
Els dos dies, dijous i divendres, van ser dies de nervis; ens van entregar tres controls el de castellà, el de català i el de les comarques. També vam fer el control d’anglès, però el que més ens va agradar va ser tornar a fer "Padrins de Lectura" perquè ens vam tornar a reunir amb els nostres fillols i filloles de primer per fer una activitat sobre un poema de Miquel Martí i Pol. Les padrines tenien el poema Croquetes i els padrins tenien Fideus a la Cassola. Ens ho vam passar molt bé.
La setmana del 13 de desembre va ser una setmana d’exàmens. El dilluns vam fer l'examen de projectes que era bastant senzill i el dimarts ens van donar els resultats. El dimecres vam fer l'examen d’Educació física, que hi entrava: la resistència, la velocitat, l’agilitat i la flexibilitat; va ser un examen força divertit.
A partir del dijous vam començar a practicar la nadala d’anglès, que aquest any es deia Last Christmas
L’ Àngel va crear la coreografia de la cançó i tots ens la vam aprendre de memòria.
El divendres va ser l'última classe de música del trimestre i vam estar practicant una nadala en castellà, era molt divertida.
El dilluns vam començar a fer l'àlbum trimestral, va haver-hi gent que va acabar en aquest mateix dia però d’altre que va haver d'acabar-ho el dimarts.
El dimarts ens vam endur els àlbums i ens van donar les notes i a l’últim moment abans de que sortíssim de classe per marxar, la Roser ens va dir que  havíem de portar menjar per fer un pica-pica. La Mercè ens va haver d'organitzar en un moment.
El dimecres era l’últim dia d’escola i teníem moltes coses per fer: Al matí vam començar a obrir els regals dels amics invisibles, tots estaven molt ben aconseguits. A les 10, la Marta va entrar per la porta i ens va dir que havíem de cantar fort a l’escenari perquè no s’escoltava molt bé. Vam baixar a cantar la nadala junt amb tota una línia de classes; totes les classes van cantar molt bé, fins i tot nosaltres. A les 12 vam començar a fer el pica-pica amb la Gemma que l’havíem convidada. Ens ho vam passar molt bé. A l’hora de menjador ens vam acomiadar de la Mercè i vam baixar al pati, vam estar jugant al “pilla-pilla” fins que ens cridessin per anar a dinar. El menjar estava molt bo perquè érem nosaltres els que triàvem el menú i, com cada any , havíem de sortejar l'espelma i aquest cop els hi va tocar als que tenien el número 5 al tovalló. A les 3, tothom va començar a acomiadar-se i cadascú se n'anava cap a casa seva.

                                                                                                Marc Pineda